Pasarét Residence

Buda központjához közel, a II. kerület egyik elegáns, zöldövezeti részén helyezkedik el a Pasarét Residence lakópark. A 7000 m2-es fás park 25%-át elfoglaló 4 villaépületben 72 darab kiváló minőségű lakás és 2 darab üzlethelyiség került kialakításra. A lakópark lakásai a kiváló elhelyezkedésének és magas minőségének köszönhetően már elkeltek, így mindössze kettő, egyenként 131,14 m2-es üzlethelyiséget kínálunk.

üzlethelyiség az A1 épületben: 52.000.000 Ft+ÁFA (az ár 4 darab felszíni parkolót és 1 darab tárolóhelyiséget is tartalmaz. Lehetőség van a mélygarázsban lévő parkoló vásárlására is.)

üzlethelyiség az A2 épületben: 48.000.000 Ft+ÁFA (az ár 3 darab felszíni parkolót és 1 darab tárolóhelyiséget is tartalmaz. Lehetőség van a mélygarázsban lévő parkoló vásárlására is.)

Az ingatlanok kialakítása vevői igények szerint történik, így megvalósítható belőle akár iroda, orvosi-, fogorvosi rendelő, fitnesz/tánc/jóga terem is.

Részletek

Az épületek

Az épületek megformálásánál a Pasarétre jellemző, múlt század elején épült, modern épületek formavilágát vettük alapul. Erősen tagolt, alacsonyabb, lapos tetős épületeket terveztünk sok terasszal. A házak változatos megjelenését a homlokzatokon alkalmazott tégla-, vakolat- és fafelületek váltakozása adja.

  • Modern
  • Jellegzetes
  • Változatos

SZABAD INGATLANOK

Elérhetőség

  • Telefon

    Balogh István
    +36 70 454 3100